slut som människa.


shit, har fett ont i kroppen. jag måste ha världens sämsta hållning har såå ont i axlarna. men jobbet gick bra iaf, det gick bra för att det gick fort & jag fick jobba med eva. världens bästa arbetskamrat, henne jäser jag på :) när jag kom hem möttes jag av världens gladaste molti som helst ville äta upp mä men de fick han så klart inte. nu börjar jag bli trött, tänkte kika om de var nå bra på tv. måste även ut med molti inte jag somnar.

skulle behöva en dunder massage. tacka vet jag att jag slipper den där dumma bäddsoffan. mamma har nämligen tatt ner en tältsäng. som är bra mycket skönare än den där skit soffan!!!

inte många dagar kvar tills mobil nu, bestämt mig. htc hd2 here i come ;)

sov gott allesammans! :)


slut på dag nr 4.


shit vad dagen har gått fort. verkligen, va bra jobbigt där ett tag men nu känns det riktigt bra faktiskt :) kollar lite tila tequila & väntar in puttis. imorgon blir det som sagt söderhamn. känns ändå okej, även om man hellre hade vart kvar i gävle!! hoppas alla får kul imorgon, själv hyr jag en film som jag kan somna till. ändå längtar jag faktiskt hem lite till mami & pappi.

mys nu! :) gonatt allesammans!


dag 4:a


mår illa, huvudvärk & toktrött. trodde aldrig att det skulle vara såhär jobbigt. jag mår verkligen inge bra, känner mig spyfärdig. känns som om jag avvänjs från knark. imorgon ska jag jobba oxå, känns inte jätte pepp men det är ju pengar iaf. är som lördag imorgon så dubbelt betalt då oxå. yees, tacka och ta emot för arbete idag som pappa brukar säga.

måste ta mig en långprommis med vovven oxå. kanske horan hänger på. sicket stöd hon är. bäst

Dag 3


huvudvärk, ångest, migrän, illamående, sötsugen eller rättare sagt sugen på allt. men nu ska de tamefaan va slut på den här onödiga utgiften. here comes the real hälsopedagog sanna. jag försöker iaf äta bra & gå ut och gå så kanske jag slipper 2-3 onödiga kilon. men just nu vill jag bara skjuta mig själv eller dränka mig i toan.

längtar tills dag 21. då brukar de ge sig.

läre ta mig en promenad med moltii snart, sen ska jag spendera kvällen att grina i horans öra. fyfan vad synd det är om mig nuu. usch

klev upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken.


mådde som en slaktad ko inatt, hade så sjukt ont i magen.. kändes som om de skulle spruta från båda hållen. men nej istället blev magen som en överpumpad ballong. men jag överlevde ju natten men bra ont hade jag där ett tag, stackars mig & min mage! idag mår jag bättre, har fått lyxfrukost av marie.. scones & te ;) mumma! dagen ska ju bestå av plugg.. får se hur det går, snart börjar ju vårat favorit tvprogram ;)

nu måste jag göra lite nytta hära, pössii

myyys med marie.


sitter & degar här.. ätit musig blåbärspaj & vaniljkräääm. mums!
kollat på despan & cougar town å fan va bra man mår på tisdagar :)

letar efter ett abonemang som skulle passa mig. hittade lite bilder från herrmiddagen
som jag tänkte bjuda på! finns fett mycket nice på maries dator nu ;)
ni vet "korten alla vela glömma" hahah, allt från sne fyllor till sneögonen till videos
när marie inte ens klarar av att gå. shiiit. någon gång ska jag tamefan avslöja
allas fest hemlisar & lägga ut ett jävla musigt album. men tills dess, så ligger dom
bra på maries dator ;)




tiisdag


bra dag i skolan idag, faktiskt riktigt givande lektion så jag blev positivt överraskad :) hade ju humm om att inte gå tur att jag gjorde det lärde mig riktigt mycket.. fyyy vad jag längtar efter min nya telefon nu, kliiar i fingrarna på mä när jag ser maries telefon. men snart så nästan bara två veckor kvar, great!

jobbhelgen närmar sig, fyfan vad jag gruvar mig. usch! men ja vad gör man inte för lite pengar, hade vart kvar här i gävle eller åkt till uppsala med min hora! men man kan inte få allt här i livet..

åt alldeles nyss en musig middag, lax & vokade grönsaker med feta ost :) ska ta moltii på en lång prommis nu & sedan vänta in tiden för ska upp till marie & mysa lite där. har ju en heeel plugg dag imorgon. känns ju inte som om de kommer bli så mycket plugg som vi egentligen hoppas på, mest skit snack ;)

nu läre jag ut med vovven innan han bajsar på sig. haha


Clayhill Emile


tilltals namn: Moltas.
föddes sista juni 08.44

såg valparna & bestämde mig på engång. mitt livs bästa inköp, ever. 8 veckor senare åkte jag & pappa 180 mil (fram & tillbaka) för att hämta min bäbis, han sprang rakt in i min famn. jag visste genast vem som va vem fastän de va 6 svarta & två bruna. min bäbis va nämligen den fetaste valpen & ett kg tyngre än de andra. mer att älska vet ni.

från den dagen har vi vart oskiljaktiga. fastän han kan va den drygaste hunden som finns & det jobbigaste som finns på bakfyllemorgonar så har jag aldrig ångrat min inköp. his my best friend & skulle kunna släppa allt för.

kanske är det för att egentligen är det jag som har moltas att tacka,
han räddar nämligen mit liv varje dag.


Replay


blev ingen boxning, orkar inte. tar mig en promenad & börjar gymma imorgon igen. moltii och jag har vart ute och cyklat. gick väl bra tills han skulle skita & jag flööög! sen så har vi lekt lite & nu ringde jag nyss syrran för promenad sällskap.

suttit och filosoferat..
allt går i replay i min skalle.
de skulle svida för vilken människa som helst.

Måndagmorgon


inte precis världens bästa veckodag precis, ska snart gå till skolan iaf. hoppade första lektionen för jag hade ingen hundvakt + att sängen locka lite mer :) putte gick nyss, slitnare människa har jag aldrig sett.. haha ;)  nu väntar jag in lunchhungern & så ska jag ta mig en långprommis med vovvsingen innan jag går till skolan! efter skolan är det träning som gäller idag, äntligen! boxas, wiho.

imorgon har jag för mig att jag & marie har planerat in en plugg dag, känns som om de är på tiden att vi börjar plugga igen allting nu ;) haha.

nu måste jag fixa iordning mig, kan inte precis påstå att jag är jätte söt på morgonkvisten!

duktiga sanna dagen.


shit, jag borde få en medalj. idag har jag nästan gjort klart uppgift 1 & tokstädat samt lärt moltas att springa bredvid cykeln. dock va det inte smärtfritt :/

nu sitter jag här å degar, kollar på nå tatueringsprogram.. toksugen på min nästa nu :) & om 20 dagar köper jag ny mobiiil. längtar, wihoo! om två timmar kommer puttis hit & myser, bakfull och luktar sprit. mysigt va? ;) haha. nää då, det gör inge :) den här dagen har enbart vart toppen, så skönt med en städad lägenhet & fått igång plugget igen. verkligen kanon bra!

nu ska jag fortsätta kolla på när två stycken ska tatuera samtidigt på en karl på tv. en ryggtavla ska han ha, en gorilla på en moppe eller nå sånt.. inget jag kanske skulle tatuera men fan smaken är som baken..

DOCK har jag blivit tokigt sugen på en new school arm. kanske blir andra armen de då.. sjukt snyggt med en jävla massa färger ;)

söndag, äntligen :)


wie, ska snart ta en promenad med linn & sen ska jag bara storstäda lägenheten. känns som om det behövs.. men sen blire nog mys ;)

igår gick jag & horan och mötte upp Linn på hemma kväll, där köpte vi godis & hyrde film. antichrist. rekomenderas absolut inte.. kära värld, världens sämst film!! handlade typ enbart om ligga ligga ligga & sen blev dom crazy och hon klippte sönder sin puppa. och JA man fick se allt. usch usch usch, allt va så verkligt & det såg ut att göra sååå ont. aj aj. kollade på filmen uppe hos malin iaf & sen gick jag och Linn ner hit för horan skulle upp så tidigt.. satt och prata här en jävla stund & sen cykla hon hem :) tok trevlig helg, riktig tjej-helg!

min mage är fortfarande helt ur balans. inte speciellt hungrig heller, vettefan va de blir till lunch idag..

snart e det fredagsmys om det så är de sista jag gör


med horan dock, men hon får duga ikväll :) jag har så sjukt ont i min lilla mage, stackars mäg. jag lagade iaf tacos åt oss, såå sjukt gott. sen har vi degat lite & gjort upp lite planer inför imorgon, hihi! och helt plötsligt slog jag på talang. MYYS! vill sova liite, ha vart trött flera dagar nu.. va ju hem idag och jäklans va jobbigt det var att åka tur & retur. huaa.

sen ska vi se disturba som johanna tipsade om va på tv. har sett den men den är ju bra :)

puss på dig.

Farbror doktorn.!


Va ju dit idag, har inga gallstenar så slipper operation & klarar min fina tatuering på magen :) nu sitter jag & väntar in tåget mot gävle igen. ska bli skönt att komma hem, lunchade med pappi & suttit lite och kikat på mobiler. ikväll blire som sagt käk med horan, läre även städa men de tar jag nog på mig å gör på engång jag kommer hem. ser ut som en atombomb har smällt i min lägenhet!

fortfarande lite bakfull, ont i huvudet & magen. men jag överlever. gårdagen gick ju till historien :) haha! nu måste jag nog åka, förhoppningsvis är även detta tåg iställt så jag får åka buss hem då slipper jag ju gå från tågstationen ;) haha! slött

god morgon allesammans


piggare nu, känns underbart. men är fortfarande liite bakfull. haha
inatt var de inte lätt att somna, frös och sen svettas, frös och sen svettas osv.
somna iaf vakna kl fyra av ett nattsamtal från grabbarna i sälen där var de full
rulle om man säger så ;) haha. så somna jag om & vakna nyss, började fundera
om ja hade kissat på mig men haha de hade jag klart inte, sängen va helt blöt.
då menar jag blöt som i om man kastar lite vatten på den. måste ha haft skapliga
febertoppar inatt eftersom jag svettas så sjukt mycket, måste bädda rent här &
eeh duscha va? känner mig fett ofräsch.

horan va så mysig igår, så som hon tog hand om mig. köpte popkorn, dipp och saft.
enda jag gjorde var att låg i sängen och blev serverad, kunde knappt röra mig igår.
ikväll ska jag bjuda na på tacos :)

hoppas marie & linn hade trevligt :) förlåt att ja inte kom men som sagt, va liiite dålig.


låt mig må bra!


äckliga bakfylla, känner mig helt förstörd. jag har blåmärken överallt & aldrig mått såhär dåligt dagen efter.. & som ni märker tycker jag även så sjuuukt synd om mig själv (?) blev iaf ingen fest idag & även inge fest på lördag.. ska ju till doktorn imorgon i söderhamn tidigt så orka inte festa sen så hade jag tydligen bara 14 kr kvar på mitt konto! sicken osis. men skönt ändå med en lugn helg oxå, blir mys med linn & horan på lördag iaf :) jobbar tydligen nästa helg på sista april, kändes ju inte skit kul!!

ska nog sova snart, mår så dåligt. de är så synd om mig.
ska skeda malin lite så jag får lite närhet iaf, herråå


topp 1 bakfylla.


ville bara dö imorse, vill fortfarande dö. DÖR hellre än går till skolan såhär.. spytt tre ggr & inte lyckas få i mig nå käk alls nästan. blev helt enkelt lite för mycket igår.. men vi hade kul iaf :) killarna va duktiga, spelade guitarr nakna & strippade ;) hahaha.

skulle behöva en bamsekram nu, ge mej lite närhet.

tröttöga.



kerstin har vart här å myst med mig.. popkorn, dating in the dark & despan.. hon åkte nyss & nu sitter jag här själv & ska väl snart sova.. trött som fåå, helt sjukt :) imorgon är de först doktorn som står på schemat & därefter fest. ska dit och kolla blodtrycket :(

längtar längtar längtar tills imorgon då vi ska på dammiddagen. kommer bli så sjukt kul :) & nuuuuu cougar town! sen promenad med moltas, därefter tänkte jag duscha han så får han torka inatt så slipper jag blåsa han torr :) min lilla bäbiiis!!

eeeh sova nu :)

snart dammiddag. :)


ehh längtar tills imorgon som fan, kommer bli sjukt kul :) kom hem från putte för en stund sen, stackarn va bakfull igår å.. haha! skönt med en långpromenad på morgonen iaf.. börjar i skolan om 25 minuter så kanske borde röra på min röv som tydligen har växt som fan, shiiiit vågar man ställa dig på vågen? NO WAY!!!!

idag ska jag försöka få tvätt tid, läre fan göra nått tar på mig kläder jag injte använnt på år. hahaha.
längtar efter nästa löööön.. marie gick ju å köpte ny mobil igår x10 skapligt avis :(

lååång helg.

sjukt lång & dryg helg. imorn ska de mysas :)¨
nu ska jag sova, börjar klockan 9 så lär ut på promenad med vovven först..
hyfsat trött efter helgen, hade väl inge hellre än vart hemma & umgåtts med gängee.

hoppas alla har haft en bra helg :)

sömn problem a la söderhamn

helt och hållet denne stads fel & den där jävla bädd soffan.
och alla sms jag fick inatt som väckte mig, shit va poppis jag var där ett tag..
idag har fkatiskt ändå vart en riktigt bra dag, jag var ute med mathilda imorse
därefter lämnade jag tillbaka pappa carlssons bil, suttit i solen med vovvarna,
lurade mami & pappi så nu får jag aspendos mat & jobbångesten har inte börjat än.
men idag är det ju söndag, kom och handla!!!

lördag kväll


nykter person i söderhamn sökes.. typ! nerråå, har hängt med mattan lite ikväll tills hon kom på att hon skulle ut & jag kom på att jag skulle va skit duktig & inte gå ut, jag har ju ändå jobb imorgon! här agerar man som skjus istället.. lika bra det, ett winn winn läge. jag får köra bil & dom får skjus.. gillart.

tog mig en sen långpromenad ikväll, lite läskigt att gå runt i söderhamn på kvällarna. usch! tur att jag hade lite happymusik i öronen & vovvsingen bredvid. för vem fan skulle attackera mig när de ser mitt lilla vidunder. haha no one.

imorgon är de ju söndag & då har jag en heeeel dag att göra absolut ingenting tills jag börjar jobba men ska försöka ut en sväng till bergvik & hälsa på lite, stackars julle hade ju brytit ett revben :( längtar verkligen hem. horan är helt lonely & jag skulle vilja joina henne. :'(

analyser låtar gör jag & horan nu på msn. tur att vi har varandra! soul sisters.

JOBBHELG!!


skulle göra allt för att va ledig den här helgen, myshelg! men nej, ska snart iväg & stå fyra timmar i shoppen. hoppas de är mycket folk så tiden går fort.. mathilda har moltas, får ju nästan lite dåligt samvete att lämna han där med hennes vilding till hund + att hon är hyfsat gravid nu. haha men de klarar hon nog :)

efter jobbet blir det att hämta molti & sen umgås lite med mattan, blir väl god mat & tvkik som vanligt! har ju även jobb imorgon 16.30-21.15 och sen ska jag hinna hem och packa & ta 22.00 tåget hem till gävle för börjar ju självklart klockan nio på måndag morgon, ibland vill man ju bara bryta ihooop!

nu måste jag iaf byta om & sätta mig i STOR bilen för att åka ut med coop. åååh gruvar miig! vill verkligen inte jobba idag känner jag men pengar är pengar & pengar är nått jag behöver!

hare gött :)

söderhamn

here i come. känns inte skit lockande med jobb. hmmm ska nog våldgästa mathilda imorgon, va ett tag sen jag träffade henne nu. bäbisen lär ju komma ut snart, min lille gudsooon :) längtar ju så att de pirrar i magen!!!

lyssnar lite på nostalgi musik, drömmer runt.. ååååh kom precis på att jag ska få sova på soffan inatt inget jag ser fram emot! USCH!!!!!!!!!

skit dag!

i my head


blev inge käk med lovisa, ingen promenad med syrran heller men hon & tommy kommer snart hit för lite byllan käk.. sen ska jag ta en långpromenad till med vovven, så skönt att va ute i solen.. plugget går väl sådär förtilfället, kommer inte riktigt någon vart men har skrivit lite iaf! läre sitta kvar i skolan på måndag och referera till lite böcker så ska de nog ordna sig.

ikväll blir de lungt, förutom promenaden sen. måste försöka få ihop lite mer text på uppgiften och läre packa tills hemgången. ska bli skönt att åka bil hem, slippa tåget & bussen + att trevligt sällskap.

nu är jag tok hungrig, enbart ätit frulle idag så kanske inte så konstigt. stod framför spegeln idag, tror fan jag blivit lite smalare. eller så spelar min hjärna bara mig spratt för att jag ska må lite bättre.. inte långt kvar till dammiddagen heller, ska bli så sjukt kul!!!! :)


lyx frukost


oboy & macka. har en fullspäckad dag idag.. alldeles snart ska jag ut på promenad med mimmi & hundarna. sen så ska jag ut på en promenad med syrran vid fyra & sen ska jag käka med lovisa & därefter åka hem vid 10 med mattan..

måste hinna plugga oxå, får se hur de blir med den saken.. haha

sinner and a saint


den sann(a) historien.
cred för det uppfinnigsrika namnet.

här kommer det omtalade "om mig-inlägget" jag lovat så länge.

Nå, jag föddes den 24 november 1989, tio över tre om man ska vara på pricken. jag var bland det sötaste som kommit ur någon annan människa sa min mamma (antar att alla mammor säger så) min pappas första reaktion var "en liiina till" tok glad han med, han visste nog redan då att hans partner in crime kom ut ur mami. 

som sagt, pappas flicka flög ut ur mamma & döptes till sanna cecilia lundbergh. cecilia efter min farmor.  åren gick och en tanig lite unge på 17 kg började i ettan. levde sitt liv ihopp om att någonsin bli lika cool som sin pappa. han är fortfarande den coolaste jag vet. grundskolan rann iväg, kom in i någon "jag har inge vänner det är synd om mig tid" i sexan/sjuan & drog på mig en ätstörning.. det jag inte visste var att en sådan får man dras med hela livet. lär väl nämna första pojkvännen. kärleken varade nästan ett och ½ år & nu kan man väl mest se oss som bekanta.

gymnasiet är vi inne på nu & jag valde handel, fick världens bästa klasskamrater & hade the time of my life. någonstans på vägen tappade jag bort mig själv i pingisen & gjorde misstaget att både släppa pingisen samt en person jag aldrig kommer glömma. men, life goes on vare någon jävel som sa.

efter studenten tog jag tag i pluggningen igen, flyttade ner till gävle & i början var ensamheten stooor. tröstade mig med lite vääl mycket träning.. vilket kanske inte va så konstigt då jag går hälsopedagog numera. började hänga med lovisa, blev helt plötsligt sambo med henne. gayryktern över hela söderhamn, like we care. flyttade till egen lya efter någon månad.. jag bor nu, hängde en massa med johanna. blev sjuk en massa förra året å tok tappa träningen vilket kanske var bra att jag fick en liten pause. träning är bra, till en viss grad! problemet är bara att starta igen. :S

så nu mera lite fetare, lite gladare, några romanser senare & med det lite starkare efter allt som hänt i gävle lever jag gott. bor nu med min bästa vän & bäbis en stor jycke på 27 kg. hänger mest med horan, marie & ip och tycker livet är underbart! utseende mässigt jämfört med lilla toksmala jag på gymnasiet till nu är väl tokrött hår, tatueringar & kanske lite småfet men inget någon klagat på än så länge.

lever livet, skiter i människor värt att skita i & ja mår allmänt bra.
växt ifrån skitsnacket vilka många andra oxå borde göra från söderhamn.
vsg fuckers!

långpromenad


tagit två stycken idag, rätt duktigt :)

ip kom som sagt förbi, jag laga käk.. horan åt paj istället.. så satt vi å snacka en massa, iaf halva gänget samlat. lina & kerstin saknades bigtime! horan skulle egentligen på quizen men hoppade det, vi tar igen nästa vecka å då, då vinner vi ;)

nu sitter vi & degar, kikar forgotten & sen criminal minds. ganska okej det med :)
imorgon blir det som sagt söderhamn & jobb, även bergvik någoting skulle ja tippa på.
läre ju hälsa på carlssons/julins en sväng oxå..

planerar lite för sista april å, vettefan hur det blir!

såg du mig såg du att det var jag.


igår hade jag mys med marie. chippen & horan kom hit, klippte han & blev kanoners ;) därefter mariehäng. imorgon blir det plugg & vänta in mattan ska få åka med henne hem till söderhamn.. börjar bli lite hungrig nu, tror jag horan oxå är.. vi ska käka!!!!!! tydligen efter långpromenaden.

blir ingen träning idag heller, mår fortfarande illa & är toktrött. ska iväg nästa vecka och kika blodtrycket. men vill ju träna. boxning är de roligaste som finns!! men man måste lyssna på sin kropp.

nu promenad med ip & horan.

äntligen!!


marie har hittat till bloggvärlden, iofs var det jag som tvångsfixade en blogg åt henne :)
gå in och läs vettja. --> mariejo

nu kikar vi lite tv :) passar på att säga grattis till Linnsan oxå!
snart byllan med morsan, hööörs.

beautiful day


sjukt fint väder, bara att tacka och ta emot medans det är såhär tokfint. idag blev det ju som sagt lunch på stan med tjejerna, väldigt trevligt :) efter det att kika in lite nya mobiler för mig och horan samt sitta i parken och sola. hahah horan brände sig rejält, sötnos! efter det blev det bara hem och byta om för än långpromenad med vovven & lovisa.. kom precis hem & om en timma kommer marie. gud längtat efter att umgås med den underbara människan! blir lite godmat & tv tittande.

imorgon har morsa kurs här i gävle så ska luncha med henne, trevligt. roligt när både jag och lina är framför allt så nära varandra men ändå båda nära hem. grymt att ha en släkting i samma stad, trygghet på hög nivå!

vill så gärna ha ny mooobil. tok sugen


at horans place


fått i mig god mat, ost och skinkpaj. taccck
nu sitter vi och planerar nästa helg. blir en onsdag, torsdag & lördag verkar de som ;) det blir nog kanon om ingen lyckas förstöra en utekväll till. ligger kvar och gror fortfarande. hoppas på en bra kväll med bra folk!

kollar även dating in the dark, sen despan och avslutningsvis cougar town. gryym kväll & sen kommer putte efter jobbet :) myys! bra tisdag!!!!

imorgon blir de lunch med mattan, sara, horan & kanske marie. gryyymt mycket skit snack kommer det bli iaf. har ju ganska mycket att ta igen med mattan iaf!!

donar & trixar


fixar lite med bloggen, blev rätt hett enligt mig. dock inte klart än.
profilbilden bah försvann ju, jäla skit..

ska ta en långprommis med vovven nu, sen duscha & gå vidare till skolan.
efter det blir de säkerligen lite plugg och slappa, så mys ikväll :)

börjar känna mg en aning stressad nu faktiskt..
btw så har jag ny tatueringstid 31 maj.  ;)

ska kila.

50 first dates


bra fillm :) jag & horan har haft mysdag, promenad i solskenet & pajbakning.
även ip kom förbi, trevligt trevligt :) ska nog försöka trycka lite mer pajj.. hihi

skola imorgon känns inte jätte tilltalande men jag är ju student så har väl inge val.

the beauty and the beast


världens sämsta film, fyfan. alltså den nya otäcknade.. usch rekomenderas inte!!!
nu ska vi gå över å kika på pocahontas, den täcknade så klart. sjukt bra film.
kan du måla allt med färger i en viiiiind? lalallala.

mys igååååår.. :)

inge smart drag


inte jätte smart att sova middag 3 timmar idag, det resultera ju till att jag inte är nå trött nu. jävla bajs. ligger vaken, vrider å vänder på mig. tomt i sängen :(

efter mitt powernap så började jag må illa och har inte kunnat ätit sen lunch, nu är jag helt plötsligt hungrig.. HALV TOLV på natten. smart sanna. så funderar på att ta mig en nattmacka & ett nattbloss innan jag somnar. kollar tv nu, ögonen är ju tunga men pigg i själen eller va man säger.

imorgon ska jag försöka mig på ett gympass. får panik hur min kropp ser ut. är ju som sagt hälsopedagog dags att försöka leva upp till de va? men ryggmusklerna är iaf att skryta med nu, boxningen ger resutat. man tackar för det iaf. armarna är ju oxå bättre. bara magen då. sen så kan ju rumpisen få växa till sig lite.

nu ska jag äta lite så kanske jag lyckas somna. pöss

lunch

malin kommer snart hit å äter på byllan med mig :) trevligt trevligt :)
idag är jag ledig hela dagen lång, har träning ikväll bara. sköönt!
hade världens äckligaste dröm inatt, små kryp överallt. USCHH!!!!! trodde
jag skulle dö, men det kan man som tur va inte göra i en dröm..

men jemää hälj nuråå! ;)

bästa onsdag


kan jag tacka julia allansson för, gud så skönt att ha henne här. snacka massa gojja & minnen. å jäklar va minnen vi har, går enbart att skratta å jäsa på.. käära värld :) saknat henne så.

nu sitter jag och väntar på att min hora ska komma hem så blir de mat & greys. kan man ju inte heller annat än gilla. bytt gardinner har jag gjor idag oxå, sjukt duktig!

snart helg å myyys.
de går bra nu!

myyys


gulliguuuull igår.


välkommen magkatarr


vill bara tacka för magkatarren!
3 kg lättare.

gävle


snart så, gruvar mig lite samtidigt som jag längtar.

never easy this way


1 timme, sju timmar & tre timmar. är ju så att jag börjar se mig själv ta upp en pistol å bara total smattra sönder den där jävla bäddsoffan. de är ett under att jag ens orkar sitta rakt, tror jag kommer åka hem ikväll. vill bara lägga mig i min säng å sova, sjukt trött.

skit helg, gått å grävt ner mig. inte kunnat prata med någon.
bara tänkt, tänkt, tänkt, tänkt & tänkt!


lördag


tror jag har skrapat ihop 7 timmars sömn inatt, ögonen hänger fortfarande.
imorgon ska jag sova ut, lääänge hoppas jag! ska ut å gå med vovven nu snart
& därefter jobba 4 timmar på coop :) igår var nog bästa dagen på länge på coop.
fastän jag va bakfull & en massa annat så var alla påskglada iofs inte så konstigt
eftersom de var dubbelt betalt igår oxå, tackar ;)

kvällen blir lugn, klarar inte av att supa. magen mår som ett as & jag har ont i njurarna
troligen efter all alkohol.

nu läre ja ut å gå:)

en timmes sömn.


vet inte riktigt hur jag ska överleva dagen.
usch hemskt igår, hemsk kväll tänker inte gå in på detaljer
men kämpigt va det.. shit tur att jag har världens bästa vänner.

söderhamn i helgen.


quiz time tonight;)


kan inte bli annat än bra, bästa gänget som vanligt.. bara horan som fattas :)
precis tatt en lång prommis med moltas, fyfan  vilket skit väder.. ont i magen har
jag oxå, inte roligt alls. nu tvättas de så de står härliga till här på brändströms iaf.
två maskiner sängkläder, enbart sänkläder! kommer säkerligen bli två maskiner underkläder
oxå.. haha! & sedan var de för min stora förvåning inte mycket vardagskläder. utan mest
myskläder.. jag måste börja se vardaglig ut jag å & hänga in mysbyxorna i garderoben..
men det blir vid ett annat skede!

nu ska jag fortsätta städa lite, slappa lite.
färga håret ska jag göra när jag har tvättat klart allt.
inget jag ser fram emot, jävla kladd!

RSS 2.0