ONSDAG



äntligen, har jag vaknat & det är onsdag, vilket betyder gävle! nu har jag sprungit runt & donat lite här hemma, tänkte duscha snart men än orkar jag inte.. tåget går inte förrän runt 10. horan möter upp mig på tågstationen & vi ska luncha på waynes.. ääntligen får ja träffa na, henne har jag ju också saknat! :) putte kommer hem till mig efter han har vaknat, när de nu blir... haha! & då blir de nog tacos & mys som vanligt.

ah men först några timmar med min hora, världsbäästa! & idag fyller även molti år :) bra dag, mycket bra dag!


sooova!


men tackar, imorgon är de tisdag & sen äntligen onsdag! drar ner till gävle och hänger med horan & myser med baby.


dålig uppdatering.


dock har de ju vart midsommar helg, så de är väl förstårligt? nå vad har jag gjort då? åkte ju hem i torsdags, mamma hämta mig & därefter käka jag med mathilda & åkte sen till johanna. fixade hennes hår, blev äntligen kanon.. hjälpte johanna och julle att städa hela huset och julle bjöd på mat, tack vännen :) därefter åkte jag ut till putte i lynäs & spenderade resterande av dagen där! putte kanske har världens sötaste lillebror!! fick till och med se våra bästa år när jag vaknade på fredagen så, dagen kunde ju inte ha börjat bättre.. 

nu va de självaste midsommar dagen & jag blev hämtad av johanna, drog runt på en massa ärenden och avslutade med bergvik, där det blev grillning och fest hos dom.. super trevligt, tok skönt folk. johanna och julle hade bjudit dit två kompisar från ödesö tror jag de hette som va huuur sköna som helst!! :) vi blev väl ett gäng på 15 st som spenderade kvällen där, mot nattkvisten vare dags att möta upp putte & lyckades självklart bli ute låsa när vi skulle hem till han, så fick ta en kvällspromenad till johanna.. där låg ju alla och sov & ingen svara i telefon, så vi fick sova på deras inglasade altan på två solstolsmadrasser.. hahah! faktiskt rätt mysigt ändå regnet smattra mot ruterna.. fick tag i böxa klockan sex på morgonen som fick öppna åt oss, då fick vi iaf dela på en soffa ist!

igår så kom julia å hämtade mig vid fyra hos johanna, vid den här tiden var de bara jag och karin kvar alla andra hade åkt på olika håll! :) hur som helst så anlände jag hem till julia, fick mat och duschade samt började med alkoholbruket, blev väl en 10 st där & sen mötte vi upp johanna mfl på stadt. hade en riktigt rolig kväll, sjukt kul att träffa julia igen. gud så jag saknat henne..

nu sitter jag med ångest i magen att jag inte tog tåget hem till gävle. min första söndag själv på jag vet inte hur länge, oftast ligger ju en bakfull putte bredvid. som en tradition.. guuud va ensamt de kommer bli inatt utan världens bästa här.....

Godmorgon..


shit vad trött jag är, men alldeles för ljust för att kunna somna.. gick hur som helst på sex and the city igår, riktigt bra film. fan va jag och marie skratta, helt underbar vän är hon <3

utslagen har lagt sig.... lite iaf! men det är ju framsteg & det tackar vi för! :) helgen är så gott som färdig planerad, ska träffa mathilda & luncha med henne idag & därefter färga johannas hår, sedan va med putte :) imorgon så kommer jag nog till johanna ganska tidigt & hänger där, så blir det ju fest som ni säkerligen förstår!! lördagen har jag pratat ihop mig med julia allansson, vi planerar utgång på stadt. dags att säga hej till söderhamn oxå! :)

ögonen är verkligen sluta nu, funderar på att lägga mig och försöka sova igen, mamma kommer ju om två timmar, hinner egentligen fixa till mig i söderhamn istället :) ja de får nog bli så, vaknade ju av att jag va så sjukt hungrig oxå & nu har jag ju ätit frulle så de ska nog gå att somna om :)

positiva sanna.


jaaa, känns bättre med utslagen.. & det är jag tokigt glad över. dock är alla dessa sura uppstötningar & ryggontet inte så kul, vilket man får av för mycket kortison.. back to positiv, man får dricka alkohol när man slutat med kortisonet!! och idag är min sista dag :D så om de inte smäller på med utslag imorgon så borde jag kunna fira midsommar som allt annat normalt folk, dock inte med bara ben som var tänkt!

ska lägga mig i sängen & ställa klockan på halv elva! dagen ska spenderas att städa lite & tvätta ikväll, även träffa marie för en promenad! :) imorgon hämtar mamma mig tidigt & jag får komma ut till mitt kära bergvik igen! :D


håller hoppet uppe..


vill bara att utslagen ska försvinna, men nej. de verkar inte vara min dag, vecka eller år! vart hos doktorn idag oxå.. orkar snart inge mera, marie är på väg hit. eller borde vara men vet inte vart hon är? hohoo! jag håller iaf på att bakar blåbärspaj, köpt lite godis & trocadero. ikväll somnar jag nog tidigt, om jag lyckas somna d.v.s! nej nu ska jag sätta ut en efterlysning på marie :)

nått bryningspunkten.


idag är en dag som exakt allt känns skit. vaknade upp med mer utslag, har knappt kunnat sovit inatt. har fått på stjärten & mer på fötterna.. ska duscha av mig mina 10 tonslager med kylbalsam och gå upp till de där jävla sjukhuset igen, hur svårt ska de va att kunna ställa en diagnos & ge mig medicin så jag swish kan bli frisk? snälla!  inte har jag någon hundvakt heller, tar ju emot att gå iväg och inte veta hur länge jag blir borta men tror marie går hit sen iaf.. fan va jag mår psykiskt dåligt nu. ge mig en jävla insomningspruta så jag slipper de här helvetet!

å börjat ge mä sig.


ser bättre ut på armarna nu & det kliar inte så fruktansvärt längre, de måste väl va ett plus.. funderade nästa om jag skulle åka hem till söderhamn ikväll istället men nej, imorgon vill jag träffa marie innan jag åker! funderar på om jag ska våga lägga in lite bilder på mina utslag men nej, de ska ni få klara er ifrån.

ska bli skönt att börja jobba, sjukt rastlös om dagarna.. skönt att komma hem till söderhamn, hänga med mathilda, johanna m.fl. få lite perspektiv & bli slagen i ansiktet av verkligheten. vilket behövs ibland, så less på mig själv när jag går och gnäller! hahah.

men pappa är påväg ner nu iaf, han ska hämta syrrans katt & vi ska försöka åka någonstans där jag kan äta. funderar på kyckling i bröd, borde ju fungera. kan inte va så mycket rött i de väl? karin kom hit med en påse kläder, tackar tackar gumman :) & har tagit hand om mig en massa, tänk vilka fina människor jag har omkring mig!

världens värsta helg.


i sjukdoms beskrivning. fyfan så jag mått, sovde 4 timmar allt som allt mellan tors till lördag.. igår fick jag först åka till doktorn och få två adrenalinsprutor, kortisontabeltter och allergitabletter.. hjälpte inte, så fick åka upp på akuten fick då starkare allergimediciner och nå sömnliknande tabletter. sov tolv timmar inatt!! fortfarande tokslut & lite febrig. hade för mycket vita blodkroppar vilket betyder infektion i kroppen men tror det är på grund av att jag vart så slut! det är iaf lite bättre på armarna, fötterna är värre och benen är värre men inatt va min första natt med sömn så de borde vara åt rätt håll. har helt plockat ut röda färgämnen nu.

igår kom mamma och pappa hit till vid halv tio, lämnade då putte & molten.. kom hem vid ett och mamma och pappa åkte till valbo.. vid de här laget skulle utslagen börja ge sig, vilket de gjorde kom bara mer, mer och meeeer!! så fick ringa 1177 och dom skicka upp mig till akuten, va där mellan två och kom hem till sju. äntligen fick jag gå hem till super duper pojkarna.. då blev de lite käk & mys sen somna ja ju på två sek. putte stannade kvar tills idag oxå & gick nyss. han är för bra han.

jag hoppas verkligen att de lägger sig nu, frågan är bara hur fan jag ska klara mig utan ketshup?? aja, de vettefan. men hellre de än se ut såhär. skulle ju va barbent på midsommar, där sket jag en lök iaf. fyfan hur jag ser ut! men förhoppningsvis går de mot bätter tider, fick förfrågan om jag vela stanna kvar över natten men kände hellre att jag fick komma hem och skeda lite istället, jag tror jag mådde bäst av det. :)

nu ska jag ut med molti, får ju inte sola på grund av att jag äter kortison. trååååk

sämre idag.


trodde inte att utslagen kunde bli sämre, men jo tack armbågarna & tuttarna har blivit invarderade.. men värst är de under foten. tänk att de går inte att klia juuuuuue!!! så jälva irriterande. somna  runt fem inatt å vakna vid åtta.. värsta är att när jag vaknar hinner jag känna att de kliar.. mamma och pappa är på väg ner iaf, de ska mata linas katt och skjusa mig till hälsocentralen på söder. need starkare mediciner, snälla!

putte ligger och sover.. önskar jag kunde krypa ner bredvid men kliar så hemskt att jag inte kan ligga still.. å då får ju inte heller han sova, känns inte så rättvist..  han har vart en ängel den här helgen iaf, skönt att bli lite ompysslad!

ja men den här dagen började ju bra?


igår kväll hade jag fått 4 st myggbettsliknande bullar på foten.. väldigt små dock, klia som attans.. jag och putte gissade på knott.. oj så fel vi hade, vaknade imorse med 20 på varje hand, i händerna, på armarna, på benen, på fötterna och under fötterna. jag ringde till mamma, därefter 1177 & fick beordning att springa upp till akuten. gick dit, stackars putte låg ovetande kvar i sängen.. va iaf en stor allergisk reaktion som även gav mig feber så jag fick cortison tabletter & allergi tabletter samt fick jag sitta med larm klockan i handen för utifall jag skulle känna de minsta i hals eller läppar så vare absolut inte bra.  jag fick gå hem efter en timme ungefär, kliar fortfarande som fan. ser verkligen ut som hej kom och hjälp mig.. skulle ju egentligen gå ut idag men baby stannar hemma och tar hand om mig :) ja mår iiaf lite bättre nu.. nu vet jag vad ip fick gå igenom HELA jävla ettan när de inte visste vad hon va allergisk mot!! ingen aning om vad de va jag reagerade på heller, de som är lite tjatigt!

nu ska jag kissa hunden, ta en promenad till apoteket på sjukan och köpa medicinen.. cortison salva & allergi tabletter så ska jag nog överleva.. todiloo!

Fredagsmys


shit vilka mardrömmar jag drömmer om nätterna, skulle nog betraktas som personangrepp om jag berättar om drömmarna därför är de nog lika bra att hålla de för mig själv.. vaknade imorse utav vägarbetena vid sjukhuset, vilka jag ska anmäla till grannfejden. sen så börja min jälva granne spela trummor (?) oxå, om du mot förmodan skulle läsa de här så ber jag om ursäkt för svordommen!! vaknade gjorde jag iaf & gick och handlade lite på konsum.. därefter hämtade pappa upp mig och vi käka lunch på pizzan vid ikea.. va sådan tok lång kö på ikea så vi orka inte vänta! :)

städat klart lägenheten har jag gjort iaf!! nu väntar jag in att putte ska vakna vilket kan ta ett jävla tag då han jobba natt & sen tvätta.. sen blir de tacos, kanske bio.. utifall så ladda jag iaf ner lite filmer.. blir mys hur som helst :)

tråkigatorsdag.


nerå, lugna torsdag kanske jag ska säga! :) låg ute och solade med cissi i någon timme, fick lite färg så nu är jag ännu brunare & mitt smink är för ljust redan! hahaha. men skönt va det, gick sedan hem till ip för att lämna girre och fortsatte till brynäs för att mata katten. därefter har det vart toklungt, har städat toan och hallen så nu äre tamefan rent här!! sommar rent!!

imorgon ska jag ner på staden & leta efter present till mathilda, hon har ju fyllt år och jag ska träffa henne och hennes feta mage på torsdag nästa vecka ;) snart kommer wille ut, längtar!!

ne nu ska jag ta moltas på kvällspromenaden :)

mår inte fullt 100 idag kanske.

spelar ju ingen roll om jag dricker en eller tio cider så mår jag dåligt ändå, men ja nu äre hyfsat lungt. blev väl lite små lullig igår & mysigt hade vi det, satt i tre timmar på söderhielmska. jag, marie, ip, madde, lina & sofie. planerar kanske utgång på lördag, maybee :)

vaknade av att ip lämnade gizmo här nu ligger vovvarna och sover, sjukt rädd blev jag när jag vaknade. & drömde världens största mardröm ever.. alltså vilken jävla panik jag hade! USCH.. hur som helst läre jag försöka städa klart lägenheten och sen ta en promenad med vovvarna!!

imorgon så blir de tacos, bio & mys med putte! :)
___

idag är ingen vanlig dag för idag är HORANS födelsedag, HURRA HURRA HURRA! soul sisters ;) Nobody wanna see us together but it don't matter no..Cause I got you babe :)

städ-dag :)


åh så jag donat, rensat garderoben & slängt en massa kläder.. även lagt vinterkläderna på fyllorna och lyft fram sommar kläderna, min garderob är färgglad och fin nu! :) städade även igenom mitt skafferi, tack gud för det. mycket gammalt. hahah! men vem fan använder mjöl ändå? 

nuså, ser de bättre ut dock bara i skafferit och garderoben.. sen ska jag upp & låna malins dammsugare, min är näligen sönder så här ska de bli rent och fint, ska städa bakom soffan och sängen.. kanske kan hitta nå roligt där bakom, haha!

nu ska jag snart cykla iväg och mata syrrans katt, den är så söt. stackarn är själv, dock hittar den nog på mycket rackartyg själv.. jag ska även möta upp lovisa efter det hon ska klippa lite mer på mitt hår så ingen idé att jag dammsuger innan dess :)

shit nu slog tröttheten mig över ansiktet igen.. vet inte varför de blir såhär ibland :( men jaja, fick lite mat av mamma iaf & underkläder när vi var på valbo :D

ååååh trött



nu va de tröttvm på brändström, både molten och jag ligger utslagna. de här är även för tidigt för mig att kliva upp, mamma kommer runt nio så ska väl ut på en promenad med moltas snart så han överlever. sen så blir det som sagt ikea, därefter även att göra valbo & jag täntke försöka fjäska till mig nå plagg. ibland är ju mamma väldigt givmild så det ska nog gå vägen ;)

nuså.. måste röra på denne röv.

ledig vecka!


sådan sjuk huvudvärk jag har idag, helt otroligt! sitter hos marie nu och ska snart äta kycklinggryta med ris :) MUMMA! ska ta en kvälls promenad lite senare & sedan blir de sängen tidigt för mig, mamma kommer nämligen klockan nio imorgon för att lämna min laddare & käka frulle med mig på ikea, mysigt..

först vinter os, sen ishocky vm(?) & nu fotbolls vm?..
guuud så tråkigt!!!!


idag är ingen vanlig dag för idag är maries födelsedag, hurra hurra hurra!!


du är den som tar hand, en hjälpande hand åt oss alla. så många ggr du funnits där för mig, jag har nog hela mitt liv att ta igen dessa ggr :) du har skinit fram så fort, en riktigt fin vänskap har blomstrat upp & för mig är du och förhoppningsvis förblir en nära vän genom livet! love u my dream team partner <3

___________


idag är de "fin" väder i söderhamn, vaknade till strålande sol dock har molnen dragit sig fram nu, jävfla skit! inatt blev jag väckt att en fruktansvärt full pojke som pratade om att de fanns kineser och japaner med knivar i mitt sovrum. så ja, jag drömde lite mardrömmar. tack babe!

förhoppningsvis får jag träffa mathilda idag, länge sen jag såg henne.. men jag ska försöka ta vara på lite sol också samt slappa innan jobbet.. börjar klockan 16.30 till 21.15 sen tar jag tio tåget hem till gävle, hem till min säääääng! två dagar på tält säng betyder ryggont..


söderhamn = fetma?


varje gång jag är här:
- använder jag mammas bil.
- lämnar över hunden på päronen
- jobbar sittande/stående
- ätergodis
- mular aspendos

av denne lilla analys kan man genast se att jag äter mer kalorier än jag gör av mig. ett mönster. dumma söderhamn, idag är ju julle & johanna upptagna så vad gör jag? ingenting! julia allansson efterlyses & mathilda nilsson borde äta godis med mig just nu. men jag är lonely, oh so lonely, i have no body.. im on my own ooohoooo.. så känns det!

 

mår lite bättre nu iaf, men mår fortfarande illa illa illa illa & har en hemsk huvudvärk dock ingenting jag inte skulle kunna jobba mä. idag kamma jag ihop 800 kr (nu pratar jag lön & inte i stöld) samt en stor utskällning av en tant, denne kunde man trott vart utvecklingsstörd men icke!

 

vill hem. hem till putte. hem till marie som fyller år & hem till ip som ska fira marie när hon fyller år. vaaarför sitter jag här helt sjäääääälv!


ny dag, nya möjligheter.


eh? jag mår lite bättre idag, men är fortfarande lite snurrig och illamående. icke bra! men ska försöka jobba iaf. idag ska tjejerna fira marie i gävle, hon fyller ju 25 år imorgon. jävla baaaaajs vill oxå va mä jue! hoppas du får en rolig dag iaf gumman ;)

inte så mycket roligt har hänt i mitt liv, jag tror att jag har glömt mitt paserkort till coop ii gävle. KLANT! så nu får jag skämmas på jobbet. men ja.. längtar kanske lite hem

va hände?


drog till hudik & kramade om mattan när hon tog studenten, åkte hem till kattis & sätter oss vid bordet blev helt plöstligt så fruktansvärt trött... sova trött liksom! aja, tänkte att jag skulle hämta lite dricka så jag kanske fick upp blodsockret och blev lite piggare på vägen in mot köket känner jag hur huvudet är på ett håll och magen på ett håll, känslen i hela kroppen försvann. för er som inte fatta så höll jag på och svimma, tog mig snabbt in på toan & satt med feber toppar.. ni vet svettas, frysa, svettas, frysa! usch, trodde verkligen jag skulle behöva lägga en spya. kattis & johanna bädda ner mig i sängen och la upp fötterna högt, blev inge bättre så pappa fick komma och hämta mig.. kom hem vid fyra & sov väl till 20 i sex, tog två panodil och febern ligger kvar på 38,5 så kan ju bara gissa hur högt de va innan jag tog panodil. och jag har absolut ingen aning varför jag mår dåligt, jag är inte föskyld och har inte ont i halsen. men att jag höll på att svimma var troligen ett blodtrycksfall, tror detta mest beror på sömnbrist.. sovit sjukt dåligt på slutet! ska lägga mig och vila nu så jag vaknar pigg och fräsch imorgon, läre nämligen jobba om jag ska överleva juli månad & helst vill ja ju de.

aja sängen kallar. kurrering på G!

för mattan ska ta studenten fyfan va hon är braaa


julle ringde nyss, de åker från bergvik nu så ska dom hämta upp mig.. därefter blir det att åka upp till hudik för att kika på mattans student :) sjukt trött är jag nu, tog ju halv tio bussen hem igår så jag skulle hinna pussa lite på putte innan.. aah sista gången jag åker sådär sent, men ja de vare väl egentligen värt!

imorgon och söndag ska jag jobba, försöka spendera lite tid med julia, mathilda och jossan vill jag även. därefter tar jag tio tåget hem på söndag & är ledig till den 27e. tackaaar!! nu läre jag fixa de sista :)

hade gött allihopa.

kung för en dag.


aah, är de inte helt underbart att få låtsas att vara rik för en dag? idag va min dag. spendera väldigt mycket pengar på väldigt nödvändiga saker & jag är lycklig, pirrar lite i magen! jag har handlat två par skor, två par parfymer, saltvattenspray, hårspray, smink, armband, tre par linnen, en tunika, en shorta, en väska & strumpbyxor :) underbar dag

kom även på att idag är det TVTISDAG, JAAA! gud vad jag jäser på denne tisdag!!


homecoming


kom hem från kerstin för en stund sen, blev lite godis och gotta med henne, lina & ip. marie kom även ner och gjorde kvällen fulländad :) nu sitter jag och opponerar lite igen & sedan tänkte jag sova. imorgon läre jag upp vid åtta & ta en långprommis med moltas.. börjar nämligen i skolan vid tio och lär nog bli kvar där till runt två kanske. så viktigt med en långprommis så han klarar sig!!


resterande av dagen imorgon blir lungt, borde nog städa undan min rentvätt.. ja de lär jag nog roa mig med!

 

ensam i min stora säng


alone again. putte har gått hem, skulle golfa :) kikade på wolfman igår, höll på att skita ner mig. fyfan äcklig film! börjar även bli lite hungrig nu, tänkte göra korvstroganoff.. mums! har även opponering nu, betyder att man kikar igenom en annan grupps uppsats och säger vad dem bör ändra på innan man lämnar in den slutgiltiga! :) så nu har jag lite att göra idag.

ikväll ska jag mysa med mina fina tjejer.. ip, kerstin & lina :) kanske även marie följer med, de hoppas jag ju på :) kollar på xina nu, finns inte så mycket mer att titta på.. haha! jag har laddat ner remeber me som jag kanske tittar på om en stund!

nu ska jag försöka göra någon nytta :)

my dear, we are slow dancing a burning room..


sicken tvätt dag, jag har vart jävligt duktig måste jag säga. allt hänger på tork nu, ska kännas skönt att få tillbaka min garderob. verkligen!  har även hängt lite med kerstin idag, myys.. sen skulle ja bjuda på mat men  hade ju inge pengar på kortet. haha pinsamt!

kollar lite tv nu, precis gett moltas nå jätte illaluktande märgben. men de ska iaf bra för nått, minns inte riktigt vad det var. haha

bäddat rent så nu äre snyggt iaf. ska väl städa lite oxå, ser ut som en bombad lägenhet här, Oops!

beautiful day


fick jobba idag, så nu är jag ledig både midsommar afton & midsommar dagen ;) härligt! planeras ju stor skiva! gick iaf bra att jobba, va mycket folk men de gör ju bara att tiden går fortare. de sorgliga va väl att en förståndshandikappad kvinna ställde sig och skrek åt mig i kundtjänst så jag blev lite rädd. här snackar vi ett utseende som en föråldrad exorisimen samt en skrikton i falsett. men jag överlevde ju, med gråten i halsen!

om en timma ungefär åker jag hem & säger hejdå  till horan, hon åker ju hem över sommaren.. helgen har hur som helst vart underbar, johannas hår var en procidur men vi fixa det till slut :) imorgon har jag äntligen tvätt tid & tänker roa mig med det samt att försöka få lite färg på mina vita fula ben.. en utmaning.


hangover


oyes, spelar ingen roll hur lite jag dricker så mår jag dåligt ändå. stackars miiig. & bakismyssjuk så in i helvete, men åker hem till söderhamn idag. så jag får nöja mej mig att krama lite på johanna :) hade iaf riktigt kul igår, världens bästa gäng, tackar! blev väl lite små lullig men jag, linn & marie gick ändå hem vid ett eftersom vi skulle plugga idag. går ganska trökt idag & det blev inte precis bättre när jag skulle äta makroner och korv så har inte marie någon ketshup. sååå drygt! har sådan fruktansvärd huvudvärk :(

 

nu ska jag försöka få i mig lite mat :) hur äckligt de än blir utan ketshup!!!


torsdag, snart helg.


prisa gud! så trött på denne hemtenta nu, men idag är en bra dag för marie är glad och plugget känns som om de börjar komma mot sitt slut :) imorgon tar jag tåget hem mot söderhamn för att umgås med min kära johanna carlsson! lite one on one time, va länge sen nu! ska fixa hennes hår, ska bli blond igen lutar de åt ;) bökmajja!

pappa kommer ner till gävle snart med mitt bankomatkort, tappa ju de så fick beställa ett nytt och de kom ju självklart hem till söderhamn. took! efter det blire slappaa. äta upp tacosen som är kvar sen igår! tror vi ska bli klara i ganska bra tid idag eftersom vädret är så fint.. idag är en "bli brun dag" !!

jaja nu ska jag fortsätta plugga, snart börjar ju våra bästa år också, bra morgon ändå! ;)

myys


har pluggat lite hos marie idag, gick hem & sen kom putte hit efter han vaknat.. jobbar ju natt han nu, tråkigt! så gick han för en stund sen igen då. känns verkligen inte lockande att sova själv! men hann med tacos, sova en sväng & äta glass på byllan. mysigt det mä :)

nu sitter jag själv med min popkorn skål & tycker synd om mig själv!

För personlig?


Hm. Enligt min kära vän Linn så är min blogg var för personlig, så gå gärna in och läs hennes recept istället! började fundera vad för blogg jag har, hm! tror det är mest självterapi, humor & allmänt skit snack alltså en blogg för helt min egen skull..  & jaa jag kör mycket internskämt så som lisa, kajsa & kronprinsessan viktoria. (jag vet att linn & marie skrattar nu) jag tar förgivet att mina få läsare är tjejer från söderhamn som endra är intresserade av mitt liv för att de är mina nära vänner eller enbart för att de inte har så mycket bättre för sig.. det finns många sådana från söderhamn oxå!! sen har vi ju även linn, marie & horan som läser. de 3 bästa stockholmarna eveeer.

jag tror jag skulle kunna räkna upp mina dagliga läsare men då finns de väl säkert nån jävel som ska säga nej bara för att så jag orkar inte lägga ner energi till nå sådant. & de är inge fel på linns blogg......  

detta är vad jag vill kalla det "blogganalys". marie & linn känn er fria att ta med denna viktiga information i vår uppsats om ni således vill det!

Back to all about Sanna:
det är ju första juni idag, förutom att det är världens bästa tv-tisdag så betyder de ju även att mustachkampen är slut. ääääntligen! fulmånaden är över.. meeeeen, jag har tappat mitt bankomatkort & jag har varken pengar eller mat.. låter som en bra bantningskur? hm. imorgon får jag äta hos marie iaf! tack baby. fan va du kommer att sakna mig när du flyttar till stockholm. stackare ;)


RSS 2.0