snart tisdag


snart tisdag, jag går & väntar hela veckorna på tisdagar & helger. tisdagar & massa massa massa bra tv program. aah! men imorgon har vi ventilering & ja förhoppningsvis går det bra, annars är ju en hel tisdag förstörd & dä äre ju inte värt! börjar iaf klockan tio imorgon på morgonen, har nyss ätit korv & makaroner med horan.. nu sitter hon uppe och degar & jag läser lite på b-uppsatsen, vi ska snart ta oss en kvällspromenad :)

vart så sjukt trött idag & haft problem med migrän huvudvärk, de är då inge roligt alls. nu ska jag fortsätta kika lite på tv. hare gött folk :) PÖSS

Kom hela mig med dina händer


plugg, plugg, plugg, plugg! huaa, men började iaf klockan tolv idag så fick sovmorgon. men lämnade en trött karl i sängen, vela väl inte precis gå! men men nu sitter jag iaf här & pluggar lite.. har skrivit lite om en artikel och vi sitter och finslipar lite. imorgon har vi nämligen ventilering, de ska nog gå bra :)

har så ont i huvudet nu.. tror jag fortfarande är lite bakfull. huaa! men men ceep on plugging

GRYM HELG.


bartömning i fredags & slicken igår! kära värld va roligt jag haft :)
räkan kom från bollnäs & sov här, vi gjorde oss i ordning.. marie va robinson cruse med wilson (fotbollen), malin såg ut som en strandhora med blötthår (WAX) och jag va thailändsk strandförsäljare.. räkan va nykter så hon va bah snygg :) kom till förfesten på westergrenska, huuur mycket folk som helst, helt jävla underbar stämning..... tills vi kom på att vi var de enda utklädda, shiiiit vilken tabbe.. men whatever.. min fruktkorg gick ju hem jävligt bra iaf ;) och de är ju bra att vissa kan bjuda på sig själv!! :D ruskigt roligt, marie var helt jävla vild. världens bästa underhållning eveeeer!!!!

sen blev de även fest igår, skulle egentligen åkt till luntan men vi blev så många hos marie ändå så stanna kvar där :) sen drog vi ner till heartan, mötte upp putte mfl. sprang runt på heartan, snacka massa gojja & dansa lite.. toppen kväll! :)

haft bakismys med malin, chippen & putte ida.. blev pizza & sen ätit en mjukglass på flinken.. myyys! nu ska jag snart väcka karln och gå till konsum för att köpa lite korv. tänkte göra tunnbrörulle. MUMS!

orkar inte plugga mer..


jag och moltas sitter i soffan & tycker synd om oss själva.. marie och linn pluggar!! snälla sluta? jag orkar inge mer. har så sjukt mycket innanför pannbenet redan att de inte får plats mer nu..

jobbig dag, usch!

i can see your true colors and they are beautiful like a rainbow.

jag tycker om dig..........

men kuuul

men kul att va vaken nu, tack linn!!!!
grr

tvtisdag.


äntligen världens bästa tv tisdag, idag har jag vart till marie & pluggat. gick kanoners! därefter drog vi ut till valbo för att hitta outfit tills fredag & nu är det fixat, alla kommer garanterat få sig ett gott skratt ;) haha! jaja, blev även mat på ikea.. köttbullemenyn för 16 kr, tackar!! tänkte alldeles snart ta mig en promenad med moltas & kolla desperate & cougar town. wiiie! sen ska jag sova, ska nämligen plugga klockan åtta hos marie bestämde linn, jippi!!!!


tlött



tröööött, shit va slut man blir av att va på spa.. men mysigt va det :) fick till & med köra bil hem, tackar! kom hem vid åtta & köpte pizza med horan.. va helt sjukt trött så gick hem direkt efter maten.. nu sitter jag här, pysslar lite med b-uppsatsen.. men är så sjukt trött, kommer somna när som helst känns de. dock äre ju jävligt tomt i sängen nu!!! imorgon ska jag iaf till marie och plugga, känns som om det är min vardag nu för tiden.. kom precis fram till att de är bara 2 veckor kvar i skolan.. kommer bli TOK skönt med lov :) jag har ju till och med bara planerat in fyra veckors arbete resterande ska jag slappa & njuta av ledigheten med min lilla vovve. han är värd en rolig första sommar :)

måste försöka plugga lite till & sen blir de att somna. sjukt trött!!

hm.....


Hej allesammans.. Idag får jag smaka på ...

Hej allesammans.. Idag får jag smaka på det goda livet.. Massage, oljebad och infrabastu :) lyx!!! Sitter just nu i en morgonrock ätit lite grönsaker och dipp.. Snart ska vi sätta oss i infrabastun och därefter blir vi bjudna på te och macka.. Verkligen jätte mysig dag med syster och mamma.. Ikväll blir det bara lungt.. Försöka städa lite bara :) ska va lite social nu.. Puss


Helgen


hihi, mörka ju att jag skulle åka till söderhamn för att karin skulle bli överraskad.. hade ju 25års fest för henne hos linda :) börja lite dåligt då jag och horan missa bussen mot andersberg & resan dit tog 50 min.. hahah! därefter börjades förkröket & sen anlände johanna och julle med karin.. glad blev hon iaf :) hade as kul på förfesten, blev ännu bättre mot slutet ;) .. tog oss mot bussen & vidare till heartan, där blev de dans & massa snack.. roligt med mycket söderhamnare ute.. gick hem ganska tidigt & igår spenderade jag & putte dagen att kika på jurcy shore (stavning?).. va iaf weekend break på mtv så kika på det i sex timmar och åt pizza.. nu har karln precis gått hem & jag ska väl kika lite på våra bästa år & duscha :)

idag har jag skola i tre timmar, sen hämtar mamma & syrran mig på skolan för att vi ska åka ut till ockelbo och gå på spa!! sååå mysigt med mor & döttrar dag :)


ojj

haha, vilken felstavning på wrong (rong) HAHA! varför kan inte saker stavas som de låter? hm.
kom precis hem iaf, vart hos linda.. suttit där med linda, horan & mattan och snackat massa skit och ätit lite gotta! :) nu är jag trött, moltii oxå. ska försöka sova nu om mitt svullna ansikte går mä på det. pollen gör ju inte vackrare precis. haha..

nej nu ska jag sova, pussssii

wrong or right?


idag är det pluggfritt & jag ska spendera lite tid med malamalan. ikväll ska jag till och med träna, kors i taket? sen ska jag försöka prata ihop med mig horan om söderhamn imorgon, vi ska ju dit & hälsa på en sväng..  nu slog jag på femman & upptäckte en desperate avsnitt som jg absolut inte har sett. vad är detta, jag förstår inte? mike är inte tsm med susan. men ja, whatever.. kikar gärna lite desperate i väntan på malamalan.

så skönt att raka ner moltas päls imorgon, JAA! han börjar se lite ovårdad ut nu min lilla bäbis. hoppas alla får en trevlig dag :)

all the right moves - OneRepublic


spelas på replay i min lägenhet nu, min lägenhet är ostädad & äcklig. borde fixas idag, jag har iaf fixat disken. TACKAR.. fick lite mat av horan nyss, hon är snäll & tar hand om mig när jag är pank.. hoppas på att jag kanske kan få en slant pengar av pappi, hihi.

jag är ju brunett igen, men de har jag för mig att jag har sagt. ska knäppa nå kort & lägga in snart.. blev faktiskt jävligt bra, glänser lite rött.. fräckt!!

för tillfället har jag pinsamt tråkigt, just enbart för att jag måste städa. blää men hur lång tid kan det ta att städa 23 kvadrat? :) ska ta mig en prommis med moltiii.

kan denna jävla pollen, SLÄPPA MIG?????!!!

plugg, plugg & åter plugg.


nu har vi vart duktiga och pluggat tre dagar i rad :) kommit väldigt långt också tycker jag.. nu har jag en liten pause & kikar in mtv, snart lunch. men kan typ inte äta, känns som om jag fått kolik, kan man få de i vuxen ålder?

gick på bio igår iaf med skärmen och putte, robin hood kika vi på.. sjukt bra, kanske inte lika bra som gladiator men ändå riktigt bra film :) så släppte skärmen av oss & så blev de pizza :) riktig myskväll..

ska försöka äta lite nu, får se hur det går. haha!
finväder jue så jag & mina flickor sätter oss i solen å njuter


Mys bild!! Igår va de ju tok fint vä...

imag0070 (MMS)

Mys bild!! Igår va de ju tok fint väder och vi njöt i solen jag, linnsan och marie :) nu sitter vi och pluggar hos marie och efter det går jag till putte som äntligen är hemma ;) kan bli bio ikväll.. Mys!! Nu ska jag fortsätta plugga.. Puss


i remeber when you came with me that night..

oboy är gott & svår stavat.

hm. 3 sanningar ni inte visste:
- jag har läs & skrivsvårigheter
- jag har en & kommer alltid ha en crush för robbie williams, min gud.
- jag tror på karma

jag har lite tråkigt ikväll, lyssnar på musik. mest nostalgimusik vilket nu blev robbie williams. men vilket guda värder det har vart idag, var först ut & gick med syrran och lunchade på waynes. därefter va jag hemma & sen hängde med horan, därefter träffade jag mamma & pappa en sväng :) pratat en massa med marie i telefon. & jag fikade även med jossan idag. helt underbar dag, världens finaste vänner har jag (nämnda som onämnda).

nu vill jag verkligen bara somna & that i will doo!

godmorgon:)


inge finväder idag, jag som trodde att jag skulle få ligga ute i solen.. men nej! istället sitter jag inne & är tokförskyld. kännt mig lite så febrig idag, men måste försöka jobba idag ändå så jag klarar mig i juni!  sen så har jag inte jobb förrän i juni! det är ju nämligen avslutning i skolan den 28e maj så då ska jag va full med mina kära vänner..

börjar inte jobba förrän halv fem, vet inte riktigt vad jag ska hitta på innan dess... hm har kollat en massa på tv & ja de börjar bli ganska långtråkigt.. ikväll åker jag hem om jag får åka hem med syrran & tommy, annars åker jag nog imorgon.

aah grinfilm.



där snackar vi grinfilm, kommer dock inte ihåg va filmen hette men den handlar om en hund & en husse, så dör hussen så kommer hunden tillbaka i 10 år... varje dag... till tågstationen klockan 5 för att möta sin husse. fyfaan sådan hemsk film. tårarna spruta.. och baserad på en sann historia vill jag påpeka!!

jag funderar på att sova nu! moltas ligger redan under sängen min och småsnoozar.. inatt är ju mina päron hemma så nu behöver jag inte oroa mig  ;)

hängig


mår fortfarande inge bra, men jobbade ju iaf. ska även jobba imorgon, måste få pengar så jag överlever juni månad!!!! haha. kom på att jag läre ut och gå med moltas snart, när jag kommer hem så ska jag kika på film med mina päron & sen bara sova. var meningen att jag skulle grilla hos johanna men jag mår som sagt inge bra så stannar hemma!

finfinfinfinfin väder har det varit idag. hade inte velat spendera dagen inne som jag gjorde på coop men förhoppningsvis så äre fint väder imorgon på dagen så kan ja roa mig lite med solning, Behövs!!

aja promenad nuurå :)


what to eat?


lyckades somna igår, lyckades överleva. thank god! ehm, mitt största problem just nu är vad jag ska laga för lunch? hm. jag har precis diskat & städat här hemma så mamma & pappa blir nöjd när de kommer. jag är en fin dotter!!!

jobbar mellan 12.00 & 16.00 idag. får se om jag överlever, mår fortfarande inge bra! blir iaf en lugn lördagkväll :) makaroner & köttbullar maybee?

kom tillbaka mina små päron



ja jag kan erkänna, jag är lite rädd. & dessutom brunett för tillfället, man tackar! nu ska håret få vila en sommar & sen kostar man nog på lite löshår back to summer09, frisyrmässigt alltså.

idag har jag inte roat mig med något alls, förutom färgning av hår & jag kom till coop & insåg att jag INTE jobbade idag utan bara lörd & söndag denna helg.. smått pinsamt.. därefter har jag roat mig på tigern hos julia & hampus. nu sitter jag här, rädd.... ensam.... naken?? närå rädd, ensam å sårbar ska de väl va?

caroline rosen, tror du läser de här någon gång iaf. tack för uppskrämningarna ikväll, hoppas du lär dig nått utav disturbia & har du inte sett någon form av livstecken på fejjan/blogg etc imorgon vid elva så kan du ju ringa polisen! ;)

nu ska jag gå & lägga mig. saknar mina föräldraaaar

lonely im so lonely



mår mycket bättre nu, tog mig en promenad till tåget & knarka lite alvedon. nu är nästan all värk borta!! ikväll är första kvällen jag sover själv, helt ensam, i söderhamn (nya huset). här snackar vi FF & frågan är bara vad jag ska roa mig med efter jobbet? det finns ju väldigt mycket roliga saker att underhålla sig med när man är själv så som....
- att bjuda hem lite roligt folk
- äta upp allt gott i skafferit
- klä upp sig och leka idol
- bajsa med öppen dörr
- låna mamis bil & crousa runt

otroligt lockande förslag.. right? jag har väldigt omogen & dålig humor, det är en del av min charm ;) nee nu lär jag byta om till coop kläderna & tvätta bort arbetsångesten i ansiktet. kom och handla gott folk! :D PÖSS

aaaah sjuk!


mår verkligen inge bra idag men vågar inte sjukskriva mig så tar mitt pick&pack och drar mot söderhamn. de är ju inte så många timmar, ett kvällspass idag vilket säkert blir jobbigast.. sen 4 timmar imorgon och ett kvällspass på söndag och då äre ju knappt nå folk.. de löser jag!! PEPP!

men missa första tåget som går nu om 8-9 min. istället tar jag två tåget :) molti ligger å snarkar..

Om jag vann 116 miljoner skulle jag.

  • Betala av mina föräldrars lån på hus/bilar etc. & även ge dom money att leva för.
  • Köpa drömhuset till syrran & tommy, bil & ge dem pengar.
  • Betala av julle & johannas lån samt ge dem pengar.
  • Bjuda allesammans på thailand i vinter.
  • Ge horan en miljöbil (internskämt), samt pengar.
  • Betala av min studielån.
  • Köpa en fin bil, fin lägenhet, skaffa en PT och en dogwalker..
  • Ta ett ledigt från skolan för att resa runt utomlands med någon rolig person.
  • Göra några plastikoperationer som bröst & fettsugning.. hihi
  • Linn & Marie skulle även dom få en kosing var ;)

 de är allt jag kommit på :D


Plugg hos marie :) faktiskt gjort klart sy...

imag0051 (MMS)

Plugg hos marie :) faktiskt gjort klart syfte, Bakgrund och frågeställning.. Vi är duktiga :) imorgon är de dags för jobbhelg.. Nu ska jag försöka hjälpa till lite :)


sometimes i wish i could save you..


finns väl inge bättre än att sitta å mysa på låtar & koppla ihop dem till händelser, scenarium & personer..  njutsamt :) greys är oxå njutsamt, väldans bra program!

prommis med molti & sova sen. mysa på myslåtar.
vänta in morgondagen :)

i can se your halo


aaah, träffat mattan på stan idag och tog en fika därefter åkte vi hem till linda en sväng och hängde.. jag blev så trött så jag åkte hem & somna på två sek.. nu har jag vaknat & tittat lite på tv, ska försöka äta nå och gå ut och gå med moltas.. vart tokfint väder :) imorgon sätter plugget igång, ska träffas hos marie klockan nio och kommer väl va där till två typ..

mycket fest nu, fundera ju på att festa i söderhamn på lördag men tror jag hoppar det & spar lite pengar :) mjaa får nog bli såå!

fin fin fin tisdag!


gick till skolan & vi har lagt upp en tidsplanering för b-uppsatsen. därefter gick jag hem & tog en långprommis med molti.. fick panik av att sitta inne när jag kom hem så ringde till horan & tog en promenad till med henne.. så mötte vi även på syrran :) sen har jag och horan suttit och solat i solen och moltas lekt med massa pinnar.. gick hem & snart börjar världens bästa tv dag JAAAAA!!! sen myyys!

imorgon är jag ledig, så skönt! & snart får jag pengar igen, tacka gud för det!! under hundringen på kontot nu, pinsamt dålig koll på min ekonomi!!

vi ska iaf vara glad för finväderet, äntligen börjar maj komma in i sinna rätta kläder!

tröttis


ska ju upp sju imorgon & ta en långprommis med moltas så måste försöka sova nu.. har skola klockan nio-tolv & därefter ska vi sitta över lunch med tidsplanering lite så vi startar igång buppsatsen :) dag 15 idag iaf, förutom i torsdags då men de gills inte! suttit & lyssnat på mysmusik hela dagen & hängt med horan.

tog ett kort på mig & molti :)



lång har han blivit & lite smalare har jag blivit! de tackar vi för.
nu ska jag borsta tänderna & krypa ner i sängen.


i can se your true colors..


måste ha sovit en 11 timmar inatt, somna tidigt gjorde vi å. haha pensionärer! drömde att jag drömde att jag drömde att jag drömde.. 3 drömmar - helt sjukt! konstig dröm oxå, verkligen!

jossan ringde & väckte oss, hon var tydligen här i gävle så jag och hon har lunchat på staden & kollat runt lite. helt sjukt att vi kanske inte har umgåtts på ett år med varann så ringer hon & allt är som vanligt ändå. de är vänskap! hade mycket att ta igen oxå. ibland saknar jag söderhamn bra mycket!

idag blir det lungt, imorgon börjar ju den b-uppsatsen. känns ändå okej kommer bli roligt att jobba med marie & linn :) nu ska jag ta och gå ut en långprommis med min lilla bäbis! pöss


äntligen söndag.


mys, men äsch är ju den där dumma hockeyn ikväll som jag antar att jag måste titta på. åååå tråkigt med sport!!! vaknade konstigt nog halv elva idag, jag borde få en medalj. har precis käkat lite lunch & tänkte diska mitt mega berg med disk & sen ta en promenad med molti och horan..  har köpt ny mat åt molti oxå, så förhoppningsvis så fiser han inte lika mycket men kan ju hända att de blir tvärt om oxå, att han fiser mer.. haha om de nu är möjligt!

är ledig imorgon, så skönt. sova ut, eller iaf försöka sova ut! :) nee nu ska jag diska innan horan kommer.

tråkig lördag.


smått, jag är fortfarande små sliten sen i torsdag. :) trött & sliten men fått ganska mycket gjort ändå, åt frukost hos siss så fick moltas leka lite med tommys mammas hund.. så nu har molti vart trött hela dagen.. lagat mat & plockat undan alla flaskor & burkar sen i torsdag, nu är det bara disken kvar sen ser de inte så pjåkigt ut här..

kollat en massa på tv, kikat på jägarna.. shit bra film, hade ju inte sett de än.. haha! dock lite hemsk!! sen tog jag en promenad igen & gick även till konsum.. köpte lite godis och skulle kika wolfman eller remeber me.. men självklart så var båda filmer skit dålig kvalle, jag som aldrig fattar hur fan man vet om de är bra eller inte när man laddar ner..

imorn :)

Så.. Trodde jag hade lyckats radera all...

imag0006 (MMS)

Så.. Trodde jag hade lyckats radera alla mina MSN kontakter men läget är under kontroll.. Blev lite nervös först.. Hade ju vart lite drygt ju.. Här är en bild på nya tröjan som jag hade på mig igår :) sjukt snygg ;) dags att sova.. Puss


ååååh


skulle ha åkt hem till söderhamn jag också & myst. ångest att sitta själv en fredag, va länge sen nu.. mår ännu sämre nu, bakfyllan växte när ensamheten kom. buhuu!

lyssnar på lite deppmusik & försökte se jägarna men insåg att jag för trött, tar mig en kvällspromenad med vovven snart & sen så släcker jag lampan här på beverly..

måste verkligen städa imorgon, mår dåligt av att se detta bombnedslag. usch.. kollade iaf på precious, en film som jag inte riktigt vet om jag kan rekomendera.. ganska sorglig, handlade om incest så man var ganska äcklad genom hela filmen. men ja, nog värd att se.

nee, nu ska jag ta molti på en promenad :)

bakis mys


lonely im so lonely, sitter jag & sjunger nu för mig själv. haha nerå, jag har ju molti men hade gärna kramas lite. hur som helst är denne kurs klar & jag har lämnat in. va ett tag lite kluven om jag skulle ut ikväll mä men nee, jag ladda ner två filmer & nu ska jag snart gå & köpa mat på byllan. jag är lite hungri men mår ändå lite illa, men jag ska inte klaga riktigt mild bakfylla!

sitter & lyssnar på lite mysmusik.. kollar runt i min stökiga lägenhet... va ju fest här igår & jag har inte städat så luktar gammalfylla + min & malins bakfylla. usch inte så mysigt faktiskt..

men klockan är ju ganska mycket faktiskt, två filmer & byllan mat så äre ju sova sen. skönt, vakna upp pigg imorgon :)

Provar att Blogga från mobklen :) Gansk...

imag0007 (MMS)

Provar att Blogga från mobklen :) Ganska bakis idag men mår bättre än sist i alla fall.. Igår va sjukt roligt.. Fan vad vi dansade hela kvällen.. Vet inte riktigt hur de gick på Qiuzen men vi hade roligt ändå :) snart vaknar väl horan så jag får i mig lite mat :D kram kram


äntligen torsdag & quiz.


aah, ska bli så roligt :) även om vi blir få så ska vi nog lyckas, tyvärr har vi inte vårt guldkort ip mä oss. trök! outfit fixad & alkohol fixad. känner på mig att det kommer bli en bra kväll.

inatt mådde jag inge bra alls. nu känns de bättre, 3 timmars konstant nikotinkick är inge roligt. fick panik & mådde tok illa. men ja, va gör man inte för att slippa den där skiten.. kommer bli hårt att festa utan att röka.

ska snart göra mig nå brunch aktikt & sedan ta en långprommis med molti innan skolan. ska träffa marie halv ett så skulle kanske behöva börja göra mig iordning snart, hade tänkt att duscha och göra mig klar innan skolan men det blire nog inge av. tänkte göra klart uppgiften istället så jag slipper göra den imorgon när jag är bakis! haha. efter skolan följer marie  iaf mä mig hem, blir en prommis med molti igen då. stoppa i nått i våra små magar & börja göra oss iordning. malin kommer runt fem & horan vettefan när hon kommer :) blir kul iaf!

nu måste jag fortsätta med plugget! hare bra fuckers.

dag 10 snart klar


mår så fruktansvärt dåligt, trött & hängig. mår illa..
men snart inne på dag 11, tänkte sova snart. egentligen har det gått otroligt bra dom här elva dagarna, jag har stått emot & kämpat bra nog. men jag är värd bättre än vad jag utsattit min hälsa för. 

just nu mår jag bra. allt är som de ska vara! :)

dag 10.


alla följer min kamp här hoppas jag? ni ska bara veta hur jag kämpar. vaknade för en halvtimma sen då malin magnusson ringde & väckte mig, inte fyskam att vakna till hennes sköna stämma :) jätte hungrig är jag nu, har inte ätit sen fem igår då jag & marie åt en jävla bufé. såg gravid ut i 4 timmar. men äntligen är jag hungrig å tänkte göra lite gröt & därefter ta mig en promenad med moltii. hoppas jag får min mobil idag, vill fippla lite med den nuuu!

ska luncha med malin på stan & hon skulle kolla på ett par skor :) en trevlig daag.

dag 9.


jag ska faktiskt ha cred för de här, fan va duktig jag är. men idag var det jobbigt, legat med illamående & migrän i två timmar. nu börjar de gå över och jag mår bra igen, men gudarna ska veta att jag inte är världens trevligaste människa när jag mår sådär.. stackars marie, dock har mina kära vänner förståelse.

sov i allafall till halv tio, skönt! marie mådde inge bra inatt stackarn, feberfrossa. tror både jag & marie pissade ett x antal ggr inatt. drack så jävla mycket te & dricka igår så blåsan höll på att sprängas.

ikväll blir de mys med horan, HORMYS! vi ska kika desperate & cougar town, länge sen vi hade en tjejkväll nu ;) blir ju ibland oxå! men hur som helst, inom kort ska jag och marie åka iväg till valbo. hon ska köpa en kamera & jag ska hänga på. kanske se om vi hittar nå tills på torsdag, skulle va kul med nå nytt.. nu har vi faktiskt gjort klart alla uppgifter & därför som belöning.. QUIIIIIZ!

självklart tar vi hem vinsten, iaf topp 3 som alltid. om ip är med det vill säga ;)

whatcha say?


Cause when the roof cave in and the truth came out
I just didn't know what to do..

våra bästa år nu, sen plugg & sen fick jag hänga på marie till valbo.
inte illa inte illa, imorgon får jag troligen mobilen, längtar ju lite! ;)

NYYYY PHONE


aaah, så kul. på onsdag får jag troligen min nya mobil längtar lite ;) som julafton när man va liten. hihi! marie håller på och laddar ner program till sin mobil, hon har ju oxå ny. jag tvinga na att börja lära sig mobilen igen, vafaan hon lär ju kunna med tekniken.. hon ladda självklart ner sexställningar & andra rekomendationer.. hahah oväntat!! nej!

jag blev kvar här ikväll iaf. vi har pluggat & donat lite, ätit tacos & kikat tv. vart ute och gått med moltas samt köpt mobilen ;)

här är min mobil :D


vill hem nu.

kan jag få åka hem nu?.
längtar efter min tateringstid, ska skriva "i fadern, sonen och den heliga andens namn" fast på latin vid axeln & även göra en till ros tror jag, har för mig att fia satt upp några timmar åt mig. pengar är till för att spenderas, right?

ska sätta mig och kika i min tatueringstidning som jag köpte igår. jäklans mycket snyggt de finns! :)

godmorgon


tröttare människa får man leta efter nu. mamma tyckte de va skit kul att väcka mig nu, "klockan är ju åtta" ja men de är ju tamefan i mig söndag!!!!! & apråpå det så åker jag hem ikväll, yeees! idag ska jag plugga. måste göra klart min egna uppgift i kursen. sen blir det plugg mån-ons med marie. självklart ska det firas att kursen är slut med quiz & lite fest!

ska käka lite frukost nu, därefter sätta mig med böckerna. känns väl inte skit lockande men det måste ju göras så! den här helgen har faktiskt gått förvånadsvärt fort, igår hälsade jag även på johanna och julle, shit vad jag har saknat dom. blev film, godis & massa snack :)

näe nu läre jag försöka få nå gjort när jag ändå är vaken!

inne på dag 6.


drömmt mardrömmar, kallsvettas, haft en orolig dryg hund på grund av smällarna. sovit 6 timmar, sen bestämde sig moltas för att väcka mig 3 min i sex. jag var inte jätte nöjd på min lilla bäbis.

snart jobb, jobbångesten börjar komma in. idag är det lördag så idag får man äta lite godis. funderar på att hyra en film oxå tills ikväll. men efter jobbet ska jag iaf ta en långpromenad med min blivande gudsons mamma, mathilda alltså! :)

skönt med kortpass, nu ska ja äta mig ett äpple.

lagfesten i sandarne för två årsen, inte skit söt i andreas glasögon :)


RSS 2.0